Camouflagetherapie

Stoort u zich aan een litteken, spatader, wijnvlek of aan pigmentvlekken? Bij Elysée Huidtherapie kunnen deze klachten goed en op een natuurlijke manier  gecamoufleerd worden waardoor deze klachten direct minder zichtbaar zijn

Indicaties voor camouflagebehandeling

Voor een aantal indicaties is er een mogelijkheid om deze te camoufleren:

  • rosacea
  • vitiligo
  • melasma
  • zichtbare littekens
  • andere afwijkende huidverkleuringen.

 

Camouflage is een tijdelijke oplossing om de aandoening minder zichtbaar te maken. Het verschil met foundation of ander cosmetica is dat deze camouflage producten watervast en hypoallergeen zijn, niet afgeven en geschikt zijn voor elk huidtype. Tijdens de behandeling wordt er samen met u de juiste kleur bepaald en het aanbrengen wordt met u doorgenomen.

De werking van camouflagetherapie

De camouflagetherapie bestaat meestal uit 1 à 2 afspraken. Tijdens deze afspraken wordt door de huidtherapeuten van Elysée Huidtherapie de juiste kleur aangemeten en wordt u aangeleerd hoe u de camouflageproducten zelfstandig en op de juiste wijze zelf kunt aanbrengen. De camouflageproducten zijn water- en veegvast.

De camouflagemiddelen kunnen op vrijwel alle huidtypes worden aangebracht, ook onmiddelijk na alle huidtherapeutische behandelingen. De huid wordt hierdoor kalmer en herstelt sneller.