Aanmeten en levertijd van elastische steunkousen

Aanmeten en afspraak maken:

Voor het aanmeten kunt u contact opnemen met Elysee Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie. Afhankelijk van de indicatie en in overleg met u wordt er zo spoedig mogelijk een afspraak gemaakt om aan te meten. Indien noodzakelijk kunnen wij de kousen ook bij u thuis komen aanmeten.

Let op: Indien u voor het eerst een paar therapeutische elastische kousen wilt laten aanmeten, dan heeft u een recept of een machtiging van de voorschrijvende arts nodig. Voor alle volgende paren kunt u zonder recept of een machtiging bij ons terecht.

De levertijd:

Confectiekousen kunnen binnen 5 werkdagen geleverd worden. Wanneer we ze in voorraad hebben dan kunt u ze direct meenemen.

Betreft het maatwerkkousen dan kunnen wij deze normaal gesproken binnen 10 werkdagen leveren. Mocht dit niet gaan lukken dan wordt u hiervan bij het aanmeten op de hoogte gebracht.logo semhElysée Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie
 is een erkend Leverancier van elastische kousen. Wij werken volgens de richtlijnen van de Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelen (SEMH).