Laserontharing

Heeft u last van stoppeltjes, scheerirritatie, ingegroeide haartjes, ontstekingen of (over-) beharing? Laat dit dan met onze speciale laser weghalen. Onze laserontharingsbehandelingen zijn doeltreffend en veilig. We maken gebruik van de Lightsheer Diodelaser met een optimale golflengte. Hierdoor worden alle haren doeltreffend verwijderd en heeft u relatief weinig laserontharingsbehandelingen nodig.

De werking van laserontharing
In onze praktijk behandelen we uw ongewenste haargroei met zorg en precisie. De geconcentreerde en zuivere laserstraal wordt omgezet in warmte. De donker gepigmenteerde haren absorberen de laserstraal waardoor de haarwortels beschadigd raken, zonder de omliggende huid te beschadigen.

Laserontharing is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren, maar niet voor alle haarkleuren. Blonde, grijze en rossige haren kunnen helaas niet door de laserbehandeling verwijderd worden. In die haren zit namelijk geen pigment. Daarnaast kan haargroei met laserontharing op elk deel van het lichaam duurzaam verwijderd worden. Blonde, grijze of rossige haren kunnen bij Elysée Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie wel effectief verwijderd worden door middel van elektrische epilatie.

Hoeveel laserontharing behandelingen zijn er nodig?
Na de eerste drie laserontharing behandelingen is het resultaat al goed zichtbaar. Na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen is het overtollige of ongewenste haar gereduceerd. Het precieze aantal laserontharing behandelingen is onder andere afhankelijk van het te behandelen gebied. De huidtherapeute geeft u uiteraard advies op maat!